Nu är det Jul och adjö!

Äntligen är julen här!Tomten
Det blir ett sorgligt farväl av den här julbloggen, jag hoppas verkligen ni har tyckt om den.
Jag visste redan när jag startade bloggen att den skulle bli kortvarig, men nu känns det jobbigt att lägga ner den ändå.
Allt som allt, 26 november till 24 december, fick julbloggen 1146 besökare, och 179 som kom tillbaka för att besöka bloggen flera gånger.
Jag har uppskattat varenda en av er, det kan ni vara säkra på!
Om du känner att du längtar efter julen nästa år så kan du ju faktiskt gå in här ändå, för jag kommer inte att ta bort domänen. Kanske det kommer många besökare efter julen också, vem vet?
Vi får bara hoppas att jag kan ta upp julbloggen nästa år igen ;)

Julia önskar er God Jul och ett Gott Nytt År!

8 reaktion på “Nu är det Jul och adjö!

 1. hej! Vilken underbar blogg! är ett äkta julfreak som älskar allt vad jul heter och jag ramlade över den här bloggen av en slump. Hoppas du återkommer och börjar blogga nu när juletiderna börjar närma sig. :)

 2. Hejsan!

  Ja, nu är det snart jul igen, fast år 2006… Jag satt och letade efter bilder på pepparkakshus då jag snubblade in på denna trevliga lilla sajt. Hade inte alls tänkt att börja läsa, men… nu har jag läst hela bloggen! (Inte exakt alla kommentarer, dock!) Jag måste säga att det var väldigt välskrivet och välformulerat för att vara gjort av en trettonåring! En blivande författare, månne? GOD JUL!

 3. asså de e meningen att man inte ska veeeeta va som finns innne i julklappen! man ska lixom gissa va faan e d för mening annars ?!

 4. hej hej alla! Åh jag ÄLSKAR Julen=) Har börjat göra det mer och mer nu på slutet allteftersom barnen blir äldre…

  Jag har suttit och gått igenom fjolårets bilder från allt julstök och pyssel och jag blir SÅ inspirerad!

  Igår var jag och storhandlade inför jul, alltså ljus, växter, servetter, presentpapper osv osv. Sedan på kvällen slog jag in massa paket. UNDERBART!
  Jag har börjat blogga massa om julen. Lägger ut massa inspirationsinlägg/bilder varje dag bla från förra julen men även allt nytt! Missa inte det!

  Ikväll ska jag och sonen baka saffransbiscotti=)

  Kram från mig!
  https://erica.myshowroom.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × fem =