Plastgran

Julgran!Finns det någon som tycker att man ska ha plastgran?
Jag tycker inte det iallafall. Visst, det blir kanske lite barrigt med riktiga granar, men det är det definitivt värt!
Och det finns fina billiga riktiga granar.
Vi har aldrig haft plastgran (jag har varit hemma hos folk som har det), men det blir inte alls samma känsla tycker jag.

Vad tycker ni?

3 reaktion på “Plastgran

  1. Hej!
    Sara igen :-) Jag håller med dig om plastgranar. Det blir inte alls samma känsla. Antar dock att det är ett bra alternativ för allergiker. Istället för barrdoften, den ljuvliga, får man skaffa doftljus, typ. Föresten, jag tycker du har en jättefin blogg. Kul att läsa! Hälsningar från Sara!

  2. Hejsan!
    Jag älskar riktiga granar men då jag bara kan vara i samma rum som en riktigt gran i en timme ungefär så är de lite svårt! Förstår alla som inte är allergiska att de har svårt att tänka sig en jul utan en riktigt gran! Jag skulle också vilja ha det! Brukar gå hem till kompisar som har äkta granar och lukta lite för det luktar ju så gott men efter en stund så måste jag gå ut och ta medicin. Men jag tycker nog att det är värt det en gång om året! :D
    Men ja gtackar för plastgranarna som ett alternativ för oss som inte tål de riktiga!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 2 =