Den bästa julkalendern!

Mysteriet på GreveholmVilken tycker du är den bästa julkalendern?

Själv älskar jag fortfarande Mysteriet på Greveholm. Vi har den på VHS, och jag har sett den minst tusen gånger.
Anna-Lena Brundin är perfekt som den konstiga och naiva flourtant-mamman, och dom andra skådespelarna gör också stora insatser.
Den innehåller mysterium, romantik, humor, spöken, en prinsessa, ett skelett, och mycket mer.
Om du inte har sett den här rekommenderar jag starkt denna julkalender. Även fast jag kan alla repliker utantill blir den aldrig tråkig. Den roligaste och bästa julkalendern någonsin tycker jag.

6 reaktion på “Den bästa julkalendern!

  1. jul i kapernaum! tror den var året innan greveholm. ska försöka införskaffa den på DVD eller VHS i veckan, kommer tyvärr inte ha möjlighet att se årets kalender pga arbetstider (nån ska ju sälja leksaker hela julen också)

  2. Jag är 43 år…kommer inte riktigt ihåg vilket år Greveholm sändes men jag vet att jag satt som klistrad vid TV:n….inte ett enda avsnitt missade jag….jag va värre än barnen….*ler*

  3. Jag måste nog också erkänna att Greveholm rules! Såg på Jul i Kapernaum, inte alls lika bra längre :(

  4. Asså guuud va skönt att det är ngn som gillar greveholm så mycket också!!!! jag älskar greveholm jag har säkert sett den hundramiljardermiljoner ggr jag och min lillebrorsa kan också alla repliker utantill när vi sitter och kollar på den sitter vi och säger med alla repliker men mamma och pappa bara skrattar åt oss jag fick Greveholm i julklapp eller present när jag var liten (på vhs) och nu för ngt år sedan jag var tvungen att ha den på dvd med så jag fick den i julklapp hehe!!! Det är en oförglömmlig jul 1996!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 − 3 =