Om ni inte har köpt julklappar än…

Jag ville bara påminna er om att om ni ska köpa julklappar och ni inte har gjort det än, borde ni göra det nu. Nu är det ju trots allt bara 6 dagar kvar till jul!
Vissa kanske tycker att det är lite för sent för att säga det, men om ni köper julklapparna nu så slipper ni stressa så mycket dom här sista dagarna före julen. Vi vill ju inte att julen ska bli förknippad med stress och magont, som det är för många.
Om man firar jul med julklappar, då kanske det helt enkelt är bäst att köpa julklapparna redan i början av december, så slipper man stressa. Som sagt, kanske lite sent att säga det nu, men det finns fortfarande tid.
Jag gick och handlade mina julklappar i förrgår, fast dom flesta behövde jag bara köpa på samma ställe, SF-bokhandeln. Det måste vara en av dom bästa affärerna någonsin!
Julgran kanske är bra att köpa nu också. Om ni inte väljer att köpa dagen innan som vissa gör, fast då är risken att alla dom stora och fina är tagna.
Men om ni känner att ni börjar bli överstressade, sätt er då ner och ta ett djupt andetag. Gå igenom vad ni faktiskt behöver göra, och tänk över hur ni ska göra det. Stressa inte.

Jag för min del tycker det bara är skönt med allt julstök, och att handla julklappar är roligt, fast det ändå är lite stressigt.
Men, men. Smaken är delad. God Julshopping på er!

En reaktion på “Om ni inte har köpt julklappar än…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − 13 =